speedex.jpg

Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


kilpailut

Kilpailut 2017

Kotimainen kilpailukalenteri on jo julkaistu ja pääosin kansainvälinenkin kalenteri.Tuleva kilpailukausi mennään MM-tavoitteen ehdoilla. Ponien MM-kilpailut järjestetään Saksan Mindenissä elokuussa. Ensimmäisen MM-kvaalituloksen vuoden 2017 MM-kilpailuihin saimme hankittua valmiiksi kaudella 2016. Toinen pitää ajaa tulevalta kaudelta ennen MM-kilpailun ilmoittautumisajan päättymistä. Alku kauden tavoitteena on siis näyttäytyä euroopassa ja hankkia lisää kokemusta uudesta arvokilpailuohjelmasta. Vaikeata on kuitenkin löytää kahta järkevää kilpailua, jotka onnistuisi ajamaan samalla reissulla. MM-kilpailun lisäksi tärkeä tavoite on menestyminen PM-kilpailuissa Sipoossa heinäkuussa. SM-kilpailu jäänee väliin, jos MM-edustus toteutuu, koska kilpailut ovat liian lähellä toisiaan. Kilpailusuunnitelmaa päivitetään, kun kilpailukutsuja julkaistaan. Myös Samin kauden aikainen kunto ja suoritustaso vaikuttavat lopullisiin kilpailuvalintoihin. Valjakkokilpailujen lisäksi Sami kilpailee mahdollisuuksien mukaan kouluratsastuksessa.

Jos Tessan ajo-opetus etenee toivotulla tavalla, niin Tessalla on tavoitteena saada aloittettua kilpailu-ura valjakkoajossa. Lähinnä tavoitteena on mennä tutustumaan kilpailutilanteisiin helpolla tasolla. Lisäksi Tessa tavoittelee osallistumista ratsuna syksyllä järjestettävään ponien laatuarvosteluun. Bennu on siirtynyt kokonaan juniorikuski Wilmalle ja tavoittelee muiden kilpailujen ohella osallistumista kotimaassa järjestettävään PM-kilpailuun.


29.- 30.4. Ypäjä

Kotimainen kilpailukausi lähti perinteisesti käyntiin Ypäjältä. Sami osallistui Ypäjän kilpailuun ja suunnitelmissa oli ajaa vain koulu ja tarkkuus. Koulun ajoimme muutamalla rikkeellä ja tuloksena silti kelpo 43,02 vp eli 73,1%. Se riitti osakokeen voittoon. Tarkkuuden jätimme ajamatta lumisen kelin vuoksi.

18.5. - 21.5. CAI 3* Liettua, Bendoriai

Kauden aloituskilpailussa tuli voitto ja koulutuloksena kelpo 48,27 vp. Se riitti päivän koko kilpailun kovimmaksi tulokseksi! Maratonilla olimme toisia ja tarkkuudessa putosi kaksi palloa. CAI 3* voiton lisäksi saimme kasaan puuttuvan MM-kvaalin.

16.-18.6. Loimaa

Kauden ainoassa kotimaisessa kokonaiskilpailussa sijoituimme vaikean luokan toiseksi.

29.6.- 2.7. CAI 3* Viro, Olustvere

Samilta hyvä tasainen kilpailusuoritus ja kokonaiskilpailun voitto kaatui omaan hölmöön virheeseen kestävyyskokeessa. Tuloksen siis CAI 3* toinen sija.

20.7. - 23.7. CAI 2* PM-kilpailut, Sipoo

Samin tavoitteena oli menestyä Sipoossa kotimaisemissa järjestettävissä PM-kilpailuissa ja siinä onnistuimme. Tuloksena henkilökohtaista PM-hopeaa ja ja joukkue kultaa.

4.-6.8. SM-kilpailut SJ-talli, Salo

SM-kilpailu jäi valitettavasti väliin, koska se oli liian lähellä MM-kilpailuun lähtöä. Harmi! Olisimme mielellämme lähteneet puolustamaan kultamitaliamme.

15.- 20.8. MM-kilpailut Saksa, Minden

Samin kauden päätavoite oli osallistua ponien MM-kilpailuun. Koulukoe on vahvin osakokeemme ja siinä onnistuimme hienosti sijoittuen neljänneksi. Yksi tuomareista laittoi meidät jopa ykköseksi! Maratonin ja tarkkuuden ajoimme omalla tasollamme muutamalla harmillisella virheellä ja lopputulos kokonaiskilpailusta oli 23./42 yksikköponeissa.

9.-10.9. Loimaa

Tessa debytoi Loimaan He C luokassa. Tavoitteena oli hölkätä osakokeet kilpailutilanteessa turvallisesti läpi. Siinä onnistuttiin yli odotusten. Kouluosuuden kakkonen,puhdas tarkkuus sekä maratonin voitto ja kokonaiskisan kakkonen eli kokonaiskilpailusijoitus heti ensimmäisestä kilpailusta!kilpailut.txt · Viimeksi muutettu: 10.10.2017 11:47 / oiv

Sivutyökalut