speedex.jpg

2013:kilpailut

Kilpailut 2013

Kaudella 2013 oli tarkoitus kilpailla kaikissa kotimaisissa kolmiosaisissa kilpailuissa ja lisäksi hakea kilpailukokemusta pohjoismaista tai baltiasta. Kotimaan kilpailut kierrettiin suunnitelmien mukaan ja myös ensimmäinen kansainvälinen startti tuli ajettua Tanskassa PM-kilpailuissa. Balttia jäi tänä vuonna väliin aikataulujen päällekkäisyyksien vuoksi. Kauden päätavoitteena oli olla iskukunnossa SM-kilpailuissa ja kausi huipentuikin upeaan kilpailuun ja SM-hopeaan Samin kanssa. Carakin lunasti kauden odotukset saavuttamalla hyväksytyn tuloksen vaativasta aluekilpailusta.

9-11.5. Ypäjä

Samin kilpailukausi alkoi perinteisessä Ypäjän kevätkilpailussa kansallisella vaikealla tasolla. Lisää kilpailusta voi lukea toukokuun kuulumisista.

14-16.6. Savijärvi, Sipoo

Kotinurkilla ajetussa kilpailussa osallistuimme Samin kanssa vaikeaan luokkaan, jossa sijoituimme neljänneksi. Maratonilta otimme ensimmäisen osakilpailusijoituksemme tällä tasolla. Lisää kilpailusta voi lukea kesäkuun kuulumisista.

11-14.7. PM Tanska

Samin ensimmäinen kansainvälinen kilpailu on kunnialla suoritettu ja lisää kilpailusta voit lukea PM-kuulumisista.

2-4.8. SM Wiurila, Halikko

Samin kauden päätavoite oli osallistua SM-kilpailuun. Osallistumiseen tarvittavat kvaalit oli hankittu valmiiksi viime kaudella. Haastavaksi kilpailun meille teki vaikea kouluohjelma FEI 9 ja Wiurilan tunnetusti rankka maratonrata. Upeasti sujuneen kilpailun päätteksi kaulaamme ripustettiin hopeamitali! Lisää kilpailusta voit lukea elokuun kuulumisista.

16-18.8. Teerisalo, Salo

Sami huilasi SM-kilpailuiden jälkeen. Teerisalossa oli suunnitelmissa kilpailla Caralla kansallisella tasolla. Sopivan luokan puuttuessa päädyimme alueluokkaan, jossa Cara teki hyvän suorituksen. Lisää kilpailusta elokuun kuulumisissa. http://www.teerisalodriving.com/

7-8.9. Loimaa

Loimaan aluetason mestaruuskilpailussa Cara osallistui ensimmäistä kertaa vaativaan luokkaan. Cara suoriutui tehtävästä lupaavasti. Lisää voit lukea syyskuun kuulumisista.

9-10.11. Urjala

Kilpailukausi jatkui vielä Urajalan seuratason kilpailulla. Cara pääsi vielä kertaalleen kilpailemaan ja se oli loistava juttu!

2013/kilpailut.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:49 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut