speedex.jpg

valmennus

Valmennus 2019


Henkilökohtainen valmentajamme on Ben Simonsén. Ben on ollut mukana Samin valmennuksessa jo kaksivuotissyksystä alkaen eli ennen kuin Samia oli kertaakaan valjastettu edes vaunujen eteen. Takana on siis jo kymmenen vuotta yhteistyötä. Ja miksi muuttaa hyvää reseptiä? Ben on ollut mukana myös nuoren Tessan työstämisessä kolmevuotissyksystä saakka.

Kaudelle 2019 jatkamme viime vuoden tapaan Samin kanssa SRL:n maajoukkuevalmennuskessa Tomas Erikssonin ryhmässä. Tessa katsasti myös maajoukkuevalmennukseen ja toimii nyt virallisesti varaponina eli pääsee mukaan, jos joku jää pois. Muita mielenkiintoisia valmentajia myös käytämme, jos niitä Suomessa liikkuu. Ainakin Weronica Kwiatekin valmennukseen menemme aina, kun se on mahdollista.

Kohti kautta 2019 jatketaan kotona valmentautumista lähes samoilla kuvioilla kuin aikaisemmin. Ponit työskentelevät pari kertaa viikossa ratsain kentällä. Muutoin ajetaan, kävelytetään ja irtojuoksutetaan ja huolehditaan samalla myös riittävästä levosa treenin ohessa. Tessan valmentautuminen on siirtynyt eskarista valjakkohevosen alakouluun eli se sisältää monipuolisesti ajoponin perustaitojen harjoittelua. Kantavana ajatuksena on, että poneilla täytyy olla hauskaa ja vaihtelevaa, jotta ne jaksavat hyvällä mielellä tehdä töitä ja kilpailla!

Samin aikaisempien vuosien valmennushistoriasta voi lukea vuoden 2016 tekstistä.


Valmennukset 2019

  • 12.-13.1. Maajoukkuevalmennus, Kwiatek, Ypäjä (Sami&Tessa)
  • 19.-20.2. Maajoukkuevalmennus, Eriksson, Ypäjä (Sami)
  • 23.-24.3. Maajoukkuevalmennus, Eriksson, Ypäjä (Sami & Tessa)
  • 26.-28.4. Maajoukkuevalmennus, Eriksson, Ypäjä (Sami)
valmennus.txt · Viimeksi muutettu: 29.01.2019 21:20 / admin

Sivutyökalut