speedex.jpg

kuulumisia:2017:01:01:1.1._vuotta_vanhemmat

1.1. Vuotta vanhemmat

Hevoset, syntymäpäivään katsomatta, täyttävät vuosia aina vuoden vaihtuessa. Näin Samikin on nyt siis 11-vuotias eli kilpaponi parhaassa iässä. Vuosia on rakennettu peruskuntoa ja koulutustasoa ja nyt on aika nauttia työn hedelmistä kuten menestyksekäs viime kausi antoi jo viitteitä. Samin tavoitteena tulevalla kaudella on Saksan Mindenissä järjestettävät ponien MM-kilpailut ja muu kilpaileminen tehdään sinne tähdäten. Kauden toinen päätavoite on kotimaisemissa Sipoossa järjestettävät PM-kilpailut.

Tessa täytti neljä vuotta eli varsavuodet ovat ohi ja nyt on tallissa nuori poni, jota on tarkoitus laitella maltilla kohti tulevaisuuden haasteita. Tekemistä riittää niin koulutuksen kuin arkirutiinien puolella. Tämän vuoden tavoitteena on Tessan ratsutus ja ajorutiinin kartuttaminen. Syksyllä on edessä laatuponikilpailu askellajiponina ja ehkä jo ensimmäinen helpon tason valjakkokilpailu, jonne mennään tutustumaan kilpailutunnelmiin. Varsinainen kilpaura saa vielä odottaa tätä reipasta nuorta tammaa.

Bennu täytti kahdeksan ja on tulevan vuoden junnukuski Wilman kilpurina päätähtäimenään kotimaassa järjestettävät PM-kilpailut. Maskottimme Pulla-poni täytti 11-vuotta ja sen tavoitteena on, kuten ennenkin, toimia seurana ja tuottaa hyvää mieltä omalle laumalleen. :-D

Koko tiimimme toivottaa hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille!

kuulumisia/2017/01/01/1.1._vuotta_vanhemmat.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut