speedex.jpg

kuulumisia:2016:01:25:15.1._raspausta_ja_rokotusta

15.1. Raspausta ja rokotusta

Kaikki muut ponit paitsi Bennu raspattiin tänään. Bennu raspataan vasta viikon päästä, koska se on lähdössä huomenna Ypäjälle valmennukseen. Samilta löytyi normisti piikkejä ja kaksi alkavaa reikää, jotka ehkä jossain vaiheessa paikataan. Muuten suu oli kuulemma hienossa kunnossa. Kovasta kaudesta ja treenaamisesta huolimatta ei käytön jälkiä. Pitäisiköhän julkaista haaste hevosihmisille…julkaise hevosesi suu, jos uskallat. =)



Eläinlääkärimme oli hankkinut uuden tukevan päätuen potilaille. Lisäksi suunavaajassa oli kiinni kunnon ledivalo. Oli todella mielenkiintoista seurata raspausta, kun kerrankin kunnolla näki, mitä suussa tehtiin. Siitä se idea kuvaamisestakin sitten syntyi. =)

Tessalta poistettiin molemmilta puolilta yläleuasta sudenhampaat ja muutamia irtoamassa olleita maitohampaita. Lisäksi pikkasen raspattiin teräviä reunoja. Taisi olla tamman ensimmäinen hammaslääkäri. Nyt on kiva jatkaa hommia kuolaimet suussa, kun tietää, että paikat on kunnossa. Raspausten lisäksi kaikki ponit saivat herpesrokotuksen ja Tessa vahvisterokotukset influenssaan ja tetanukseen.

kuulumisia/2016/01/25/15.1._raspausta_ja_rokotusta.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut