speedex.jpg

kuulumisia:2015:08:30:30.8._dieselillae_hollannissa

30.8. Dieselillä Hollannissa

Sami pääsi aamulla kävelylle ja Sami rasvattiin, koska Henrikin luona oli ollut pajon ötököitä. Ajattelimme, että se voi olla kuljetuksessa levoton, jos joka paikkaa kutittaa. Hyväksi havaitut Solheds tuotteet ovat siis matkassa maailmallakin.


Yhdeksän jälkeen lastasimme sen ja laitoimme nokan kohti Hollantia. Matka kulki Saksan halki Hollannin puolelle ja Sami jaksoi matkustaa melko hyvin. Illalla viiden jälkeen olimme perillä Eextissä, jossa kolmas yöpymispaikkamme Rudolf Pestmanin ja Esther Klokin luona sijaitsi. Isäntäväki ei ollut vielä kotona, kun saavuimme paikan päälle. Laitoimme Samin tarhaan ja väsymyksestä ei ollut jälkeäkään, kun Sami huomasi viereisen pellon lehmät. Naapurin tyttö tuli meille näyttämään, mistä suihkut ja makuuhuoneemme löytyvät. Pääsimme peseytymään isäntäväkeä odotellessa.

Isäntäväen saavuttua paikalle söimme herkullisen illallisen ja Sami sai tutut turvalliset eväänsä. Ruokailun jälkeen Rudolfin piti vielä ulkoiluttaa oma hevosensa, kansainvälisissä kilpailuissa hienosti pärjännyt ruuna Diesel. Hetken ajettuaan hän kysyi, jos haluaisin ajaa, kun hänen piti vielä käydä naapurissa. Melkoinen kunnia saada ajaa tuon tasoista hevosta. Miellyttävä ja herkkä hevonen, vaikka yhteistä kieltä ei ihan kaikissa kohdissa löytynytkään. Onneksi Esther oli groomina ja käänsi suomi-flaame ääniapuja hevoselle ymmärrettävään muotoon. Matkailu tarjoaa upeita elämyksiä ja tämä elämys jää kyllä mieleen. Ajamisen jälkeen väsyneet matkailijat kiipesivät talon vinttiin viihtyisiin vierashuoneisiin. Tämän yön saimme nukkua oikeissa sängyissä.

kuulumisia/2015/08/30/30.8._dieselillae_hollannissa.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut