speedex.jpg

kuulumisia:2015:08:28:27.8_kohti_unelmaa

27.8 Kohti unelmaa

Samin kasvattajalle tuli aikoinaan luvattua, että tämä kortti katsotaan niin pitkälle kuin se riittää. Taidettiin silloin pelleillä MM-kilpailuun lähtemiselläkin. Tänään siitä unelmasta tuli totisinta totta. Viimeistelimme vielä pakkauksia ja groomimme Soila, joka oli myös keväisellä Balttia rallaa -retkellä matkassa, lähtee Samille hoitajaksi ja koulu- ja tarkkuusgroomiksi. Soila ilmestyikin tavaroineen pihaan iltapäivällä. Myös henkilökohtainen valmentajamme Ben toi iltapäivällä tavaroitaan autoon pakattavaksi. Ben lentää perässä meille joukkueenjohtajaksi. Myös maratongroomi Lauri tulee lentäen kisapaikalle, koska ei lukion viimeisellä luokalla voi olla näin pitkää aikaa poissa koulusta. Vielä viimeiset mietinnät, että mitä voisi unohtua, mutta ainakin paljon on pakattu ja edellisten reissujen jäljiltä autosta löytyy jo melko kattava retkeily setti.

Sami sai hengailla tarhassa ihan viime hetkeen saakka. Neljän maissa laitoimme sille suojat jalkaan ja lastasimme autoon. Sami lähti innolla matkaan, kuten kuvasta näkyy. =)


Matka Turkuun sujui joútuisasti ja saimme laivalla tilavan paikan aivan keulasta. Yön aikana kävimme huoltamassa Samia muutamaan kertaan ja Sami näytti aina melko levolliselta. Heinä maistui, mutta juominen oli hieman nihkeämpää. Meillä yöunet jäivät hieman lyhyiksi huoltotaukojen vuoksi, mutta sekin kuuluu tähän urheiluun.

kuulumisia/2015/08/28/27.8_kohti_unelmaa.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut