speedex.jpg

kuulumisia:2018:07:02:kesaekuussa_palkittu_puhdas_ja_paussilla

Kesäkuussa palkittu, puhdas ja paussilla

Kesäkuussa julkaistiin kauden 2017 valiomerkkipisteet. Sami oli kaikista Suomessa syntyneistä kilpahevosista jaetulla neljännellä sijalla ja eteen kiilasi vain kolme kansainvälisillä kentillä kilpailevaa kouluhevosta. Sami oli myös kärkikymmenikön ainoa poni. Melkoinen saavutus valjakkoponilta!

Sami on myös todistettavasti puhdas. Bendoriain dopingtulokset löytyvät nyt FEIn sivuilta. Lämpimästi suosittelemme siis Speedexin rehuja ja Science Supplements lisärehuja. Ne ovat tutkittuja ja kilpahevosten käyttöön suunniteltuja.


Muuten kesäkuu meni Samilta palautuessa ja lomaillessa. Ohjelmaan kuului ratsutusta, käyntimaastoja vaunuilta ja pitkiä päiviä laitumella. Laitumella kesäihottumainen Sami on vain päiväsaikaan, mutta loimiin ei sitä piilotella, vaan käytössä ovat kotimaiset Solhedsin hyönteisvoiteet ja ihonhoitoaineet. Ulkopuolinen ei Samin kesäihottumaa sen karvoista edes huomaa eli voimme näitä suositella ihan kaikille. Lisää kokemuksistamme voi lukea hoitosivuilta. Hammashuoltokin oli hyvä tehdä tässä välissä, niin on kiva taas jatkaa treenejä ja kilpailemista.



Kilpailemisesta kesäkuussa vastasi Tessa, joka kävi elämänsä toisessa valjakkokilpailussa suoriutuen hienosti HE B tason luokasta. Kouluosuuden Tessa voitti ja kestävyyskokeessa se oli reipas ja rohkea. Tarkkuudessa tuli vain yksi pallo alas eli kokonaisuudessaan voi olla erittäin tyytyväinen Tessan suoriutumiseen.

kuulumisia/2018/07/02/kesaekuussa_palkittu_puhdas_ja_paussilla.txt · Viimeksi muutettu: 02.07.2018 21:22 / leena

Sivutyökalut