speedex.jpg

kuulumisia:2017:12:14:marraskuussa_koulunpenkille

Marraskuussa mitallit

Marraskuu oli kuulemma sateisin vuosikausiin. Ei liene yllättävä tieto meille hevosihmisille. Märkiä loimia ja kuraisia varusteita on riittänyt. Kenttä meillä sentään pysyy sateellakin huippukunnossa ja treenit ovat jatkuneet. Samin kohdalla treenit tarkoittavat tällä hetkellä ponin pitämistä kunnossa ja hyvällä mielellä. Se osaa jo kaiken, mitä ensi kaudella tarvitaan. Mutta aina voi tehdä asiat vielä paremmin eli pientä hiomista kohti kilpailukautta. Tessan kanssa on päästy nyt tekemään jo vähän juttuja. Eli enää ajaminen ei ole vain selviytymistä ehjänä takaisin talliin, vaan nyt teemme jo kulmia, ympyröitä, siirtymisiä ja muuta pientä kouluajon perusharjoittelua. Niin ne varsat kasvavat!

Marraskuussa oli aika pokata kauden viimeiset palkinnot. Sipoon PM-kilpailuissa jäi jakamatta joukkuemitalit. SRLn urheilufoorumissa oli voitokkaan ponijoukkueemme aika saada kultamitallit kaulaan. Kiitokset ja onnittelut joukkueemme kahdelle muulle jäsenelle Raisa Takkinen ja Hannu Kalalahti. Joukkuekulta oli tavoitteemme ja se myös saatiin! Onnea myös yksikköhevosille ja junioreille hopeasta!


Jotta ei tekeminen loppuisi, niin kuski päätyi koulunpenkille. Tavoitteena on valmistua II-tason valjakkovalmentajaksi. Pitkään olen tätä harkinnut ja nyt oli aika ryhtyä tuumasta toimeen. Jospa saisi tästä samalla uutta näkökulmaa myös omaan valmentautumiseen. Ensimmäinen lähijakso on takana ja mielenkiintoiselta vaikuttaa!

kuulumisia/2017/12/14/marraskuussa_koulunpenkille.txt · Viimeksi muutettu: 14.12.2017 10:54 / leena

Sivutyökalut