speedex.jpg

kuulumisia:2017:01:03:3.1._valiomerkki

3.1. Valiomerkki

Mukavaa luettavaa tänään SRLn uutisissa. Meille on myönnetty uramme ensimmäinen valjakkoajon valiomerkki vuodelta 2016!

Ratsastuksen rankingtilastot ja valiomerkit 2016

Suomen Ratsastajainliiton rankingtilastoissa ratsastajalle lasketaan pisteet kaikilla niillä hevosilla, joilla hän on saavuttanut sijoituksia kilpailuissa. Tilastoissa ovat mukana kaikki kansainvälisten kilpailujen sijoitukset sekä kotimaisten 3–5 tason kilpailuista saadut pisteet. Ulkomaiden kansallisten kilpailujen sijoitukset otetaan huomioon ratsastajan tekemän ilmoituksen perusteella. Valiomerkin voittaa oman ryhmänsä paras ratsukko tai valjakko, eli kilpailijan ja hevosen yhteenlasketut pisteet ratkaisevat.

Valjakkoajossa hevosyksiköissä rankingin ja valiomerkin ottaa Jouni Heikinheimo, joka ajoi MM-kilpailuissa upeasti viidenneksi El Carillon kanssa. Poniyksiköissä ykkösnimet ovat mm. kolme kansainvälistä voittoa ottaneet Leena Vähä-Erkkilä ja S.W. Summer’s Dream Prince.”

Itse arvostan valiomerkkiä jopa enemmän kuin suomenmestaruuskultaa. Suomenmestaruuden voi voittaa onnistumalla kaudella yhdessä kilpailuissa tai jopa siksi, että riittävän moni kanssakilpailija epäonnistuu samassa kilpailussa. Valiomerkki on osoitus koko kauden kestäneestä tasaisesta suoritusvarmuudesta hyvällä tulostasolla. Viime kauden viisi vaikean tason kilpailua ja viisi voittoa on varmasti suoritus, joka on valiomerkin arvoinen. Kiitokset kaikille tämän saavutuksen mahdollistaneille!

kuulumisia/2017/01/03/3.1._valiomerkki.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut