speedex.jpg

kuulumisia:2016:09:18:18.9._kouluratsastuksen_joukkue_sm

18.9. Kouluratsastuksen joukkue SM

Sami puunattiin ja letitettiin kuntoon ja heti aamusta lähdimme kohti Laakson ratsastusstadionia, koska edessä olisi ensin SM-kilpailuihin kuuluva vetcheck. Kaikkihan Laakson stadionin ja Ruskeasuon tallialueen tuntevat ajattelivat ilmeisesti järjestäjät, koska millään lailla ei oltu katsottu tarpeelliseksi viitottaa tietä Laaksolta Ruskeasuolla pidettävään vetcheckiin. Kutsussa mainittua ”kotikenttää” ei myöskään löytynyt muutaman linkin takaa löytyneistä Ruskeasuon kartoista. Puhumattakaan, että olisi kerrottu, miten sinne löytää tai kuinka pitkä matka sinne on. Kaikesta huolimatta löysimme perille lähinnä seuraamalla ulkoilureitillä olleita tuoreita hevosen jälkiä ja tarkastuksen Sami hoiti rutiinilla läpi. Monelle kouluhevoselle tämä oli kauden tai uran ensimmäinen vetcheck. Valjakkoponina Samille tämä oli jo kuluvan kauden kuudes kerta, kun hölkättiin eläinlääkärille.

Tarkastuksen jälkeen palasimme Laaksolle ja Sami laitettiin takaisin autoon nauttimaan kesken jääneitä aamuheiniä. Tämä oli eka kerta, kun Samia seisotettiin kilpailupaikalla pidempään autossa. Luotimme siihen, että pitkät matkat ja satamassa seisomiset ovat opettaneet Samille malttia ja näin se oli. Sami vietti tyytyväisenä aikaa autossa omaa kisavuoroa odotellessa.

Verrytelyssä Sami näytti ihan hyvältä, joskin pieneltä kaikkien isojen kouluhevosten seassa. Radalla tuli muutama isompi rikko, mutta tämän kauden vasta toisesta kouluradasta tuli kovassa seurassa kelvolliset 61,2%. Luottoratsuttajamma Milja ja reipas valjakkoponi olivat suorittanut urakkansa ja Sami pääsi kotimatkalle. Katsokaapa, miten Sami kiiltää edustushommissa! Ja tuo kiilto on saatu aikaan luonnonmukaisella Solhedsin shampoolla ja Luxury shine&carella. Näiden lisäksi harjamarto oli tietenkin hoidettu tehoseerumilla, jotta kutina ei haittaa suorittamista ja ötökät pidettiin loitolla Summer Deo Spraylla. Sami kiittää Solhedsiä ja Saijaa loistavista tuotteista!

kuulumisia/2016/09/18/18.9._kouluratsastuksen_joukkue_sm.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut