speedex.jpg

kuulumisia:2015:12:06:6.12._ylpeae_suomalainen

6.12. Ylpeä suomalainen

Tänä kesänä meillä on ollut mahdollisuus edustaa Suomea ulkomailla useamman kerran. Kilpailukauteen haimme vauhtia Liettuasta. Siellä pääsimme ensimmäistä kertaa urallamme kuuntelemaan maammelaulua eturivistä! Huikea fiilis, vaikka kyseessä olikin vain CAI* kilpailu. Puolassa kävimme toukokuussa kahdessa kilpailussa hakemassa MM-kvaaleja ja heinäkuussa oli vuorossa PM-kilpailut Ruotsissa. Kausi hupentui MM-edustukseen Hollannissa. Ja reissussa pidetään aina lippu korkealla…


Samin kisarutiineihin ulkomailla liittyy muutama juttu, joista ei tingitä. Tarkkasilmäiset fanit ovat saattaneetkin sen jo huomata. Päähän puetaan Suomi-riimu ja kilpailuväri muuttuu tutusta oranssista siniseksi. Suojien ja silapatjojen lisäksi jopa taukopaikan ämpäri ja pyyhe ovat sinisiä. =) Karsinan ovessa on aina suomenlippu ja käytössä SRLn edustusloimet Suomen tunnuksilla. Suomessa syntynyt poni on ylpeä alkuperästään ja muistaa sen kyllä mainita aina, jos kysytään!

Tiimimme haluaa muutenkin edistää suomalaista hevosurheilua. Ylpeänä edustamme kotimaista ponikasvatusta. Sekä Sami että Tessa ovat Suomessa syntyneitä poneja. Jos on mahdollisuus valita, valitsemme tuotteistakin kotimaisen vaihtoehdon. Kilpailumatkoilla on mukana kotimaiset Prohay heinät, Samin ruokinnan perusta on kotimaiset Speedex rehut, puunaukseen ja ihonhoitoon käytämme kotimaisia Solheds tuotteita ja jalkoihinkin käärimme mieluummin w-healingin suojat kuin ruotsalaiset vastaavat. Kannustamme muitakin suomalaisia hevosihmisiä tekemään näin!

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

kuulumisia/2015/12/06/6.12._ylpeae_suomalainen.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut