speedex.jpg

kuulumisia:2015:07:12:11.7._laivalla_tukholmaan

11.7. Laivalla Tukholmaan

Aamulla kello 4.15 pakkasimme Samin autoon ja laitoimme nokan kohti Turun Satamaa. Mukaan matkaan lähtivät myös groomit Lauri ja Aino sekä maskottikoiramme Dora. Satamassa olimme perillä seitsemän jälkeen ja Sami sai nauttia aamupalaa odotellessaan laivaan pääsyä. Tällä kertaa pääsimme laivaan viimeisten joukossa ja saimme hyvän paikan, jossa eivät rekat ajelleet enää vierestä ja oven mahtui aukaisemaan huoltoa varten. Sami jäi rauhallisena autoon ja me poistuimme autokannelta. Ainakin alku oli siis huomattavasti lupaavampi kuin katastrofaalisella paluumatkallamme Puolasta, jolloin kaikki meni Tallinkilla pieleen alusta asti.

Sami matkusti hyvin ja kävimme matkan aikana kolmeen kertaa huoltamassa matkaajaa autokannella. Joka kerta meitä odotti siellä levollinen poni, jolle eväät maistuvati. Jopa juominenkin kelpasi jo kolmannella kerralla. Illalla kuuden jälkeen laiva oli perillä Tukholmassa.

Tukholmasta ajoimme tunnin verran kohti välietappiamme Hårby Säteriä Gnestassa. Olimme päättäneet löytää majapaikan mahdollisimman läheltä Tukholmaa, jotta Sami pääsisi huilaamaan laivamatkan jälkeen. Gnestassa viivymme kolme yötä ja jatkamme sieltä suoraan kilpailupaikalle. Lähdimme matkaan aikaisemmin kuin muut suomalaiset kilpailijat, koska edellinen laivamatkamme oli ollut melko haastava. Tästä laivareissusta Samille kuitenkin täydet 10+ ja saavuimme luomuna majapaikkaamme.

Idyllisessä tallissa odotti iso karsina ja kaverina kaksi paikallista ponia. Sami pääsi kävelylle ja me laitoimme karsinan valmiiksi. Kokemus on osittanut, että jos Samin oma juomakuppi odottaa karsinassa, niin Sami tankkaa itsensä karsinaan päästyään. Näin kävi nytkin. Sitten Sami hoidettiin, huollettiin ja se pääsi ansaitulle levolle.

kuulumisia/2015/07/12/11.7._laivalla_tukholmaan.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut