speedex.jpg

kuulumisia:2015:04:30:29.4._ice_vibe_ja_rambo_ionic

29.4. Ice vibe ja Rambo Ionic

Rankassa lajissa jalkojen hoitaminen ennen ja jälkeen rasituksen on tärkeä osa treenaamista ja hevosen hyvinvointia. Kotona hoitaminen on vielä vaivatonta, mutta reissussa siinä on omat haasteensa. Olen etsinyt jo pitkään ratkaisua erityisesti jalkojen kylmäämiseen valmennus- ja kilpailupaikoilla. Nyt luulen löytäneeni toimivan ratkaisun. Posti toi mukavan yllätyksen juuri ennen Puolan reissuun lähtemistä. :-)

Puolan reissulla kokeilemme kylmäykseen Ice Vibe kylmäyssuojia, joiden kylmäpakkaukset mahtuvat kätevästi hevosauton pakastinlokeroon. Suojissa on kymäävän vaikutuksen lisäksi tärinä, joka aktivoi jalkojen aineenvaihduntaa.



Ice viben lisäksi paketista löytyi Rambo Ionic jalkasuojat jalkojen palautumisen edistämiseen ja kuskille Ionic rannetuet, jotta voin itse fiilistellä niiden vaikutusta. Odotamme innolla uusien tuotteiden kokeilua ja kerromme myöhemmin lisää kokemuksistamme.

Tämän päivän matkavalmisteluihin kuului eläinlääkärin suorittama tarkastus Traces todistusta varten. Kummallinen lappu, jonka yläreunassa lukee EUn sisäisen kaupan todistus. Enhän minä ole mitään myymässä! Mutta ilman sitä ei saa pohjoismaiden ulkopuolelle lähteä kisareissulle, niin hankittavahan se sitten on.

kuulumisia/2015/04/30/29.4._ice_vibe_ja_rambo_ionic.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut