speedex.jpg

kuulumisia:2015:03:07:0703

7.3.2015

Ekana messuaamuna karsinasta löytyi hyvin levänneen ja levollisen oloinen poni. Aamulla ennen messujen avautumista Sami pääsi hetkeksi verryttelyalueelle kävelylle ja yhdentoista maissa oli valjastuksen vuoro. Sami oli puoli tuntia kävelemässä valjaat päällä sillä aikaa, kun itse olin rakentamassa ja opettelemassa rataa. Sitten poni nopeasti vaunujen eteen, vajaa 10 min ravia ja radalle. Menimme näytöksen ensimmäisenä, niin pidempään verryttelyyn ei ollut aikaa ja pienellä verryttelyaleueella oli mahdotonta kenenkään muunkaan verrytellä tuon enempää. Siksi olimme satsanneet pitkään käyntiin ja lihasten lämmittämiseen W-healing tuotteilla jo ennen valjastusta. Sami tuntui radalla melko kivalta. Ohjaus katosi vain kerran Samin tsekkaillessa yleisöä. Kaikesta huolimatta puhdas rata ja tuloksissa viides.

Valjakkonäytöksen jälkeen Sami pikaisesti puunattiin ja se meni muotinäytökseen esittelemään tyylikästä loimea. Sen jälkeen oli edessä odottelua ja hengailua messualueella olleessa karsinassa, jossa Sami tapasikin paljon mielenkiintoisia ihmisiä. Erityiset terveiset menevät Emmalle, joka oli tullut Kemistä saakka messuille! Tsemppiä hevosharrastukseen!

Emman jälkeen Sami tapasi pikkuareenalla fanejaan ja kysymyksiä Samiin ja valjakkoajoon liittyen riitti vastattavaksi. Fanitapaamisen jälkeen Sami pääsi köysikujassa siirtymään takaisin tallialuueelle. Täytyy kyllä Samille hattua nostaa, miten järkevästi ja rauhallisesti kävellen se siirtyi messuvilinän seassa. Ompa poni taas aika isoa kokemusta rikkaampi! Illalla vielä pieni kävelylenkki verkka-alueella ja Sami jäi yöpymään messukeskukseen.

kuulumisia/2015/03/07/0703.txt · Viimeksi muutettu: 06.10.2017 17:48 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut